2011-07-24

Sälen, söndag

Här kommer ett blogginlägg från Sälen, tack vare Mathilda, som är hemma och vaktar huset och som har lånat ut sitt mobila bredband. Vi startade vår resa i morse, åkte 20 mil till Vansbro där vi fikade goda solbullar och sedan åkte vi till Berga by, Vasaloppsstarten. Så nu har vi sett både starten och målet samma sommar, det innebär väl nästan att vi har åkt Vasaloppet? Vansbrosimmets start och mål har vi också sett i sommar, liksom Motala, start och mål för Vätternrundan. Om vi ser Lidingö från båten när vi åker till Åland så har vi ju klarat av hela klassikern!

Här är i alla fall monumentet över alla segrare i Vasaloppet!


Sedan åkte vi vidare mot Tandådalen, Sälen. Väl framme åt vi lunch, sedan gick vi och tittade på lägenheten som Maria, Kenneth, Lovisa, Martina och Johan håller på att renovera. Här sitter två systrar och väntar på att färgen ska torka.


Sedan fikade vi tillsammans, mammas goda kardemummakaka!


Efter fikat gick vi en promenad med hunden, eller snarare så gick vi på cache-jakt och hittade min hundrade cache! (Dagens tredje) Vi tog oss också en titt på Fjällkyrkan. De ska visst ha goda bullar där...


På  väg hem öppnade sig himlen och regnet öste ner. Nu är det fullt i torkskåpet... En kvällspromenad hade varit trevligt, men regnjackan är blöt så det blir en kväll framför TV:n gissar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar